Blog

15
jul

Een huis gekocht? Zo maak je er je droomhuis van.

Een huis gekocht? Zo maak je er je droomhuis van.

> Lees meer

2
okt

Start verkoop De Scheepmaker Haarlem

Meewerken aan een premium nieuwbouwwoningen is altijd een feest voor een visualisatiebureau. Zeker een project zoals De Scheepmaker.

> Lees meer

4
sept

Virtual Reality voor bewonersparticipatie door woningcorporaties_YuconVR

Hoe Virtual Reality gebruiken bij bewonersparticipatie?

Hoe kunnen woningcorporaties VR effectief in voor bewonersparticipatie? Of VR gebruiken voor meer draagvlak onder omwonenden en huurders bij stedelijke vernieuwing?

> Lees meer

3
mei

Hoe gebruik je Pinterest voor betere interieurimpressies?

YuconVR helpt je de woninginrichting te kiezen voor jouw doelgroep. We hebben een aantal moodboards in Pinterest voor je klaargezet. Van design tot modern en vintage.

> Lees meer

29
mei

Gebruik het mooie weer en bespaar tot 30%

Je kan nu al zorgen dat je nieuwbouwprojecten in de zon staan. En ook nog eens 30% aan kosten besparen op je fotografie van je vastgoedprojecten.

> Lees meer

3
april

360Connect: sfeerimpressie

Afgelopen donderdag 30 maart sprak Daan Veldmaat op 360Connect, een event waar bezoekers konden kennismaken met verschillende toepassingen van virtual en augmented reality. Het verschil in toepassingen van VR was HET onderwerp van de middag.

> Lees meer en bekijk de video

24
maart

360CONNECT Gratis VR evenement 30 maart 2017

Op 30 maart om 15:30 uur vindt het Virtual en Augmented Reality event van 2017 plaats.  Kort, krachtig, casual, borrel op de hotspot van Den Haag: de Cabfab. Je komt in aanraking met alle mogelijkheden rondom Virtual en Augemented Reality!

> Lees meer

> Ik kom op 30 maart!

20
maart

Kan ik meer-/minderwerk met virtual reality bekijken?

Zelf online je nieuwbouwwoning uitkiezen. Of in een showroom tegels, sanitair of een keuken uitkiezen. Iedereen kent het wel. Maar YuconVR gaat een stapje verder: meer-/minderwerk in virtual reality.

> Lees meer

30
jan

Makkelijker virtual reality gebruiken voor vastgoed

We hebben onze virtual reality tour voor vastgoed uitgebreid. Het doel van YuconVR was om meer gebruiksgemak te bieden. Dus een nog betere ervaring voor de potentiële koper, huurder van nieuwbouwwoningen en kantoren.

> Lees meer

12
jan

Een virtual reality-tour van een vastgoedproject: wat kost dat?

Dat is toch heel erg duur, zo’n virtual reality-tour? Niet bij YuconVR. Hoe klein of groot je project ook is.

> Lees meer

5
dec

YuconVR visualiseert appartementen in Ghana

YuconVR werkt al een tijdje internationaal. We zijn immers ook een multinationaal bedrijf. Maar appartementen in Ghana is wat nieuws. En in de hoofdstad Accra..

> Lees meer

7
nov

Welcome to the future: Tango in Haarlem

Vanaf volgend jaar kan je in Haarlem je wanen in de toekomst. In woongebouw Tango huur je appartementen van circa 90 m2. De andere woontoren, Twister..

>lees meer

31
okt

Nieuwe klant: PuurFlow

Met trots verwelkomen we PuurFlow als nieuwe klant. We produceerden 11 3D-interieurimpressies voor 6 appartementen. PuurFlow houdt zich sinds 2008 bezig met het creëren en realiseren persoonlijke..

>lees meer

20
sep

VR-tour nieuwbouw Mijn Paleis Den Bosch

Op zaterdag 17 september maakten geïnteresseerden in huurappartementen in het Paleiskwartier in Den Bosch voor het eerst kennis met Virtual Reality. Op deze dag startte..

>lees meer

11
jan

Hoeveel tijd kost het maken van een virtual reality-film?

Een vraag die we bij YuconVR vaak krijgen is: hoe snel leveren jullie een VR-tour van een vastgoedproject? Dat is natuurlijk afhankelijk van het project. Maar we kunnen wel een indicatie geven.

> Lees meer